Prices in: 
 

Returer och reklamationer


Returer

När du köper en produkt på vår hemsida har du rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Kontakta oss via telefon eller e-post; skicka inte tillbaka objektet förrän du har fått vår bekräftelse av returen. Om du ångrar ditt köp, måste du personligen lämna tillbaka varan till oss eller själv täcka returfrakten. Varan ska vara i samma skick, i samma förpackning och med samma märkning som den var när det togs emot av dig när vi får tillbaka den. När returen accepteras, kommer vi att återbetala det belopp som du betalt exklusive eventuella fraktkostnader.

Reklamationer

Alla reklamationer måste göras via e-post eller telefon; skicka inte tillbaka föremålet förrän du har fått vårt godkännande av reklamationen. Föremålen som säljs på denna webbplats är begagnade, använda och har i vissa fall restaurerats, om inte annat anges för föremålet. Kontrollera vad som visas och skrivs om aktuellt föremål, om du känner någon osäkerhet ska du begära en grundligare konditionsrapport via e-post. Genom att beställa från denna webbplats godkänner du att de begagnade föremålen som säljs kan ha brister och att detta inte nödvändigtvis är ett giltigt skäl för reklamation. Om vi har informerat dig på webbplatsen, via telefon eller via e-post att ett visst objekt har defekter eller skönhetsfel, kan du inte klaga på dessa fel efter köpet.

Om reklamationenen accepteras, ska föremålet vara i samma skick, i samma förpackning och med samma märkning som det var när det togs emot av dig när vi får tillbaka det. När reklamationen och returen accepteras, kommer vi att återbetala det belopp som betalats inklusive fraktkostnader.

CONTACT US

Berg Gallery AB
Birger Jarlsgatan 67
113 56 Stockholm
SWEDEN

Phone: +46-704-228146

e-mail: info[at ]berggallery.se