Prices in: 

I februari kommer vi att för första gången ställa ut på Skandinaviens ledande mässa för antikviteter, Antikmässan i Stockholm. Årets tema är "Det dukade bordet" och årets nyhet att nutida konst kommer att finnas med. Över 20 gallerier visar och säljer grafik, måleri, skulptur och glaskonst.

Årets tema passar oss perfekt. Hos Berg Gallery kommer du att kunna se och köpa fantastisk belysning främst från Sverige och Danmark, keramik från de svenska brukens glansdagar på 50 - 70-talet, glas, metallobjekt och andra vackra inredningsdetaljer. Dessutom kommer några av Sveriges främsta konstnärer inom det keramiska området att visas, både med konstgods och bruksgods som passar det dukade bordet.

Som utställare kan vi skaffa biljetter billigare än vad du själv kan köpa dem för, så du kan genom att beställa här få samma pris som vi har.

VERNISSAGEBILJETT till onsdagen den 11:e februari 16:30 - 21:00 kan köpas i mässans kassa för 600 kronor. Den gäller för två personer. Du kan köpa den hos oss för halva priset - 300 kronor för två personer. Antagligen går de bästa objekten och största fynden redan på onsdagen. Biljetten skickar vi till dig med post.

ENTRÉBILJETT FÖR EN DAG till antikmässan den 12 - 15:e februari kostar i kassan 150 kronor (ungdom 13 - 17 år 70 kronor och under 13 år gratis i målsmans sällskap). Du kan beställa den av oss för 100 kronor. Biljetten skickas som PDF med e-post till dig. Då måste sen registrera dig på nätet innan du åker dit, men slipper då stå i kö på mässan.

Köp biljetter till reducerat pris

CONTACT US

Berg Gallery AB
Birger Jarlsgatan 67
113 56 Stockholm
SWEDEN

Phone: +46-704-228146

e-mail: info[at ]berggallery.se